View Single Post
Eski 09-06-2015, 23:51   #3057
YeniGine
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

Giriş Tarihi: 09-05-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sûz-i Dilârâ Mesajı Göster
Çok teşekkür ederim, çok güzeller, iyi bakılmışlar belli Bu yıl ben de düşündüm, hâlâ da düşünüyorum almayı ama yer konusunda sıkıntı olduğu için alamıyorum, baharda gaza gelip bir sürü çiçek aldım, asıl istediklerimin zamanlarını bekleyemedim. Bu yaz bitkilerde seyreltmeye gideceğim, özellikle bahçe bitkilerini ve yayılarak büyümeyi sevenleri saksılarda eziyet etmemek adına akrabalarımın bahçelerine götüreceğim, çalı grubundan bazıları da gidecek. Soğanlılar da zaten bir uyuyup bir uyanıyorlar işgalleri geçici yani sıkıntı olmuyorlar Böylece istediğim bitkiler için yer açılacak biraz. Bu sene çok kararlıyım, istediklerim hariç bitki almayacağım da kabul etmeyeceğim de

Daha sonbaharda kasımpatılar gelecek balkonuma yer açmam lâzım
Sevgili Sûz-i Dilârâ rica ederim ne demek zevkle... Beyaz olan hariç (Sevgili İsmail Kuzucu'dan ve o katlı), diğer ikisi bu sene 3. seneleri ilk sene çiçek açmadılar.
Ne yapalım yerimiz dar oynayamıyoruz. Ama yine de o da olsun, bu da olsun deyip duruyoruz, gözümüz doymuyor. Ben de bu sene bahçeleri bıraktım saksılarla ilgileniyorum artık. Fakat yine de elimde fideler oraya buraya sokuşturuyorum. Hemen bina giriş önlerindeki dikdörtgenlere valla bakasım bile gelmiyor, ot ve pislik içersinde. Yine işte biraz biraz birşeyler yapmaya çalışıyorum.
Sana da rast gelsin inşallah sevgili Sûz-i Dilârâ, teşekkür ediyorum.

YeniGine Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön