|
Tüm arkadaşlardan geç kaldığım için özür dilerim. Kargoları göndermek için sipariş ettiğim kovalar geç kaldı. O arada İskenderun ve İslahiye'de işlerim gereği 1 hafta bulunmak zorunda kaldım.
Bugün itibariyle e posta yoluyla bana adres bildirimi yapan arkadaşlara banka hesap numaramı gönderiyorum. Kargo fiyatlarını kolilerle götürmeden veremeyeceklerini söylediler. Ortalama 20-25 TL arası fiyatlar değişiyor.
Aslında karşı ödeme de alıyorlar ancak geçenki ortaklıkta birkaç arkadaşın adresinde bulunmamasından kaynaklı sorunlar yaşadık. Yeniden aynı şeyin olmaması için bu sefer buradan ödeyip göndereceğim.
55 TL gübreler ve 25 TL de kargoların tuttuğu varsayımıyla 80 TL yatırıldığında, bireysel olarak kargo ücreti ucuz tutan arkadaşlara paralarının üstünü göndermiş oldukları hesabı iade edeceğim. Sayın Sedail 4-5 paket alabileceğini söylemişti. 10'a tamamlamak adına kendisi 2 paket alım ücretini yatırırsa 2 paketi kendisine göndereceğim. Ücretini yatıran arkaşlar e posta yoluyla bana bildirimde bulunurlarsa sevinirim. Açıklama bölümüne mutlaka isim belirtsinler. Aşağıdaki liste kesinleşmiş listedir.
Saygı ve sevgilerimle...
1- Levent Ali Keten
2- infernomer
3- Ahaknet
4- fagu03
5- hdhd06
6-sedail
7-mescelik
8-şafak
9- Adanalı bir arkadaş...
|