Öncelikle dün ki sıcak ortam ve hoş sohbet için katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Biz bu saygı ve hoş görü ortamında çok işlere ağaçlar net imzasını atarız birbirimize ihtiyacımız var. Dünya'mızın sonun yaklaştığı bu günlerde kimsenin umurunda değilmiş gibi sanki yaşayacak başka bir dünya varmış gibi umursamaz halleride beni çok rahatsız ediyor. Niye kimse elinden geleni yapmıyor?
Hergün binlerce hektar ormanlarımız yanıyor,dünyamızın suyu bitiyor niye hep tüketiciyiz de yapıcı değiliz. Aman biz yaşayalım da geride kalan düşünsün havasındayız... Çünkü bilinçli değiliz insanlara sesimizi duyurup hep beraber projeler yarata biliriz sitemiz üzerinden sesimizi duyurabiliriz.
Bir avuç insanız doğayı seven, ama biz de bir şeyler yapabiliriz çünkü biz umursuyoruz onun için buradayız siz ne dersiniz?
Dün toplantıda konuştuk ilk adımları hep birlikte atacağız sadece seyirci kalmayacağız çok şanslıyız benim gibi, sizin gibi düşünenlerde var.

Sebahattin kardeşimle tekrar teşekkürler organizasyon ve yukarıdaki açıklamaları için.