View Single Post
Eski 07-06-2015, 21:51   #2181
akçabardak
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi loveforlife Mesajı Göster
Sevgili Akçabardak,
Ben de fırsat buldukça sarma sarar ve derin dondurucuya atarım. Bir misafir geldiğinde hemen tencereye alıp pişirmesi çok kolay oluyor. Ben pişirdikten sonra üzerine zeytinyağı, nar ekşisi, sumak ekşisi ve limon ile terbiye yapıp döküyorum sıcak iken. Herkes bayılıyor lezzetine. Senin yönteminle yapınca kavanozdan çıkartınca terbiyelesek nasıl olur diye düşünmeden edemedim. Bir denemek lazım... Ellerine sağlık, enfes görünüyorlar.

Sevgili loveforlife aslında derin dondurucuya koysam mı diye benim de aklıma geldi ama hiç denemediğim için kavanozlara koymayı tercih ettim.

Nasılsa yaz boyu sürekli taze yaprağım oluyor ilk fırsatta derin dondurucuya koyup deneyeceğim, ben terbiyeli hiç yapmadım ama çok mantıklı bundan sonra denerim, kavanozların içinde kendi sosu var açtıktan sonra kendi sosunada ocakta bir tıkırdatılsa sonra terbiyesi üzerilerine dökülürse olur gibime geliyor.
Denemekte fayda var ve ilk açtığım kavanozda denemek istiyorum. Teşekkür ederim hem beğendiğin için hem de verdiğin terbiyesi için.

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön