Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aleydi
Sevgili Asmalıtepe sardunyalarınız çok güzeller maşallah. Diğer pembelerde. küpelinin rengi de çok güzel. Ben sardunyaları çok seviyorum. Çelikten çok kolay yetişiyorlar. Sık sık çelik alıp çoğaltıyorum. O yoğun hali çok güzel oluyor.
Bu yıl direk bahçeye de ektim.Bizikiler açma hazırlığındalar. Geçen yıl katmerli pembe almıştım gül gibi açan bir tür. Ne yazık ki ölmüştü. Şimdi seraları dolaşıp ondan bulmaya çalışacam. Pembe gül gibi harika bir görüntüsü var.
Ne kadar çok olsa da çiçeğe doymuyoruz  .Yaprak güzeli 2 tane almıştım birini kaybettim. Çok serine gelemiyorlar galiba. Rüzgarlı bir hava da dışarıda bırakmıştım. Hemen yapraklarını saldı. Sonra da ne yaptıysam düzeltemedim, kurudu. Güle güle büyütün hepsini.
|
Sevgili aleydi hoşgeldiniz, çok teşekkür ederim heyecanımı paylaşmanız beni mutlu etti. Nihayet biraz çiçeklendik..
Gerçekten bu nasıl bir bağımlılık bizimkisi. Bir ayağımız çiçekçilerde gözlerimiz evdekilerde ellerimiz toprakta derken hayatın diğer yanlarını adeta bir tarafa bıraktık bu heyecan ve mutluluk herşeyi bastırıyor..
Sabah ilk iş vatandaşlık görevimi ilk oy atan(kendi sandığımda) olarak sevinçle Asmalı'ya çıktım: Saat 08:30. O saattan beri ektim diktim , çapaladım, gübreledim ve geldim.
Gelirken de sizlere çamsakızı çoban armağanı birşeyler getirdim. Buyrunuz..
Sevgiler ve selamlar...