View Single Post
Eski 06-08-2007, 11:05   #191
cemal.S
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 16-05-2007
Ah Sebahattin bey ah !

Yine sınıfta kaldın. Bir arkadaşımız daha vardı onu pek göremedim raporunuzda. Bulgaristanda iş yeri olan ve bugün yarın Ağaçlar net te bol bol yazılarını okuyacağımızı tahmin ettiğim. Sen yandın koçum öğretmenini şimdi arıyorum haberin olsun. Neyse Bambu konusunda oldukça bilgilendiğimiz arkadaşımıza ben teşekkür ediyorum bambu grubu adına tabii arkadaşlarımın izniyle. İsmini hatırlayamadım heyacanıma verir umarım. Bambu konusunda öyle güzel şeyler anlattıki inanamadık. Meğer ne çok yerde kullanılıyormuş. Pek anlamam ama şu kazak örülen şişler varya inanın bambudan onları yapıp Bulgaristan üzerinden bütün dünyaya satıyormuş bizim deniz gören Karadenizli. Öyle mutlu ettiki bizi anlatması bile zor inanın. Tabii bambuları Japonyadan getirtip bir ton paralar ödüyor oda işin başka bir yüzü. Hele şu çalışmaları bir tamamlayalım hep beraber göreceğiz. Kendilerinden rica ettik tohumları edinmeye çalışacaklar.
Neyse toplantımı?Benim için bambu ile başladı bambu ile bitti. Şaka şaka hiç öyle olurmu neler yaşadık neler. Bir kere Sebahattin bey yine organizasyonda yüz üzerinden yüz aldı biliyormusunuz. Bu yaşta bu işleri böyle organize etmesi bizleri şaşırttı diyebiliriz. Sağolsun. İleriye yönelik aynı pencereden bakmamız benim için süpriz olmadı. Ancak zaman bir çok şeyin ilacıdır diyeceğim kendilerine. Selahattin hocamın verdiği fideler bizde geceden suya koyuldu bile sağolsunlar zahmet etmişler. Ya Kızılağaç için ne diyeceğiz rapora ilave şunu diyeyim. Akşam Todorla birlikte Eşimle beraber liderimin mekanında içtiğimiz kahveler bizler için bu dünyada her şeye değerdi. Sağ olsunlar.Yukarıdaki Sebahattin beyin yazdığı raporun altını eşimle birlikte imzalıyoruz kabul edin. Hoş henüz elektironik imza kanunu yürürlüğe girmedi ama olsun biz imzalıyoruz. Güzel gün diye buna denir diye düşünüyorum.
Nice güzel günlere. Katılan ve bizlerle gönülleri ile birlikte olan tüm Ağaçlar net üyelerine sonsuz teşekkürler.

Saygıyla.

cemal.S Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön