Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi münevver48
sevgili akçabardak, sebzelerin de maşallah çiçekleriniz gibi sağlıklı, düzenli dikilmiş. bereketli mahsulünü toplamak sevdiklerinle afiyetle yemeniz nasip olur. pamuk çiçeğini de arkadaşların sanırım tarla kuşunun bahçesinde görmüştüm. pembe çiçekli çok güzel albenisi olan çiçek bakımı da kolay.iyi ki fidecikleri atmamışsın boş yerlere dikmişsin. bizde bol bol açtıklarında seyrederiz. birde şu gönül düğmesi ne kadar çok kasımpatına benziyor. daha yeni sevgili aleydinin bahçesinde papatya diye paylaşmış. bende yapraklarını kasımpatına benzetim. peki iki çiçek arasındaki koku farklı mı?kasımpatının kokusu da bir hoştur.sevgiler.
|
Sevgili münevver çok teşekkür ederim aslında sağlığım engellemese daha da düzenli olacaklar, bu sene biraz daha ağırdan alıyorum, otları temizlemeye yetişemiyorum, tohumlar fideler derken bir de soğuklar eklenince çok yoruldum artık, bel ve sırt ağrılarım iş yapmamı engelliyor artık, anlayacağın nüfus kağıdım eskiyor gün geçtikçe.
Evet o fidecikleri atmaya kıyamadım nerede boş yer buldumsa diktim, sevgili Tarla kuşun bahçesinde ben de görmüştüm öyle güzel açmışlardı ki o anda benim bahçemde de olmasını çok istemiştim, kısmette benim de edinmek varmış, inşallah bol bol tohum almak nasip olur.
Sevgili aleydinin bahçesinde ki papatya da aynı bendekinden, kokusu çok yoğun biraz kasımpatını da andırıyor ama ağırlık papatya kokusu, yanından geçerken bile bana dokunsa hemen kokusunu bırakıyor, arada başını okşuyorum nasıl yoğun kokuyor, çok seviyorum onun kokusunu sevgili münevver, her bahçede bulunması gerekir diye düşünüyorum ben. Sevgiler