View Single Post
Eski 04-06-2015, 19:13   #610
asmalıtepe
Ağaç Dostu

asmalıtepe's Avatar

Giriş Tarihi: 29-04-2014
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Yagmur143 Mesajı Göster
Sevgili asmalıtepe ablam, ne iyi etmişsinizde almışsınız bu yaprak güzellerini... Gerçekten çok güzeller... Ben de son günlerde yine bir kaç çiçeğimi kaybedince kendime ceza verdim. İki haftadır pazara bile gitmiyorum, çiçekleri görünce dayanamam alırım diye...

Pembe rengin her tonunu çok seven biri olarak pembeli köşeye bayıldım. Yalnız ortadaki pembe güzelin ne olduğunu bilemedim...

Güle güle büyütün tüm çiçeklerinizi, asmalı'nız size her zaman mutluluk ve huzur getirir inşallah...sevgiler.
Sevgili Yağmur143; Hoşgelmişsiniz Asmalı'ya sefalar getirmişsiniz ne kadar memnun oldum teşekkür ederim.

Evet bu Yaprak Güzellerini hepsi biraradayken daha çok seviyorum. Aslında tohumdan yetiştirmeyi düşünüyorken görünce dayanamadım. Aynen senin gibi ben de bir ara karar alıyorum yeter! diyorum bir de bakıyorum seralardayım. Beynim gitmiyor kalbim götürüyor ne yapayım.

Alıyorum da ilk hallerini koruyamıyorum nedense..Saksı değişiminden sonra keyfimiz kaçıveriyor ve ben çok üzülüyorum.
Ortadaki pembe katlı cam güzeli. Ben de en çok soldaki pastel pembe olan Sardunya'yı çok sevdim. Makinam yakın çekimi kötü yapıyor onun güzelliğini de verememiş.
Bütün iyi dilekleriniz için teşekkürler..Herşeyin en güzeli sizin de olsun. sevgiler...

asmalıtepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön