View Single Post
Eski 04-06-2015, 13:52   #2136
münevver48
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

Giriş Tarihi: 06-02-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi akçabardak Mesajı Göster
Sevgili münevver çok teşekkür ederim çok sağolasın.

Ortancalara ilgi duyulmayacak gibi değil ki, bu güzellikleri karşısında kim olsa kendini tututamaz, ben benim kileri çelikten yetiştirmiştim, şimdi ben de beyazına taktım kafayı, pazarda görüyorum bembeyaz pamuklar gibi almak istiyorum ama tekrar eski rengine döner mi diye tereddüt ediyorum. Yan komşum mavisini almıştı ertesi yıl pembeye döndü.

Latin çiçeklerimin tohumlarından biraz almıştım iyiki de almışım yerde kalanlar sonbaharda çimlenmişlerdi o kadar güzel olmuşlardı ki, neredeyse çiçek açmaya başlayacaklardı ki dondurucu soğuklrada hepsi dondu gitti.

Bunları sonradan ektim, bende kiler tek renk, açık sarısı var koyu kırmızısı var, açık sarısını garantiledik diyelim ama koyu kırmızısını da bulmam lazım

Birgecelik gelinim üzgünüm şimdiye kadar hiç bir yaşam belirtisi göstermedi, senin dediğini de yaptım biraz eşeleyip üzerinden eski toprağı alıp yeni toprak ilavesi yaptım ama nafile, hala kıyıp ta söküp atamıyorum belki bir ümit diye ama bilemiyorum sevgili arkadaşım.

sevgili akçabardak,bende teyzeme istediği için mavisini aldım. alırken de sordum seneye mavi açması için nasıl bir uygulama yapmamız gerekiyor diye, adam bana hiç bir şey yapmanıza gerek yok seneye de aynı ren açacaktır. bunların rengi değişmiyor dedi. şöyle baktım ortancaya eflatunla beyaza kaçık bir renk boya katsalar (çivit) birden mavi olurdu diye düşündüm. ama kimyasallarla rengini maviye döndürseler buna bir şey diyemem. çok doğal görünüyordu. keşke resmini çekseydim neyse artık seneye gösterecek gerçek rengini, iyi ki almışsın latınlerin tohumunu bulursam kırmızıdan yakın çevremde hiç görmedim. gözümü dört açmam gerekecek bir gecelik gelinin yeşermemesi beni de üzdü siz yinede yaşıyormuş gibi davranın sevgiler.

münevver48 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön