Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Yagmur143
Sevgili akçabardak, bahçen çok güzel renklenmiş.Ellerine sağlık... Bende ortancaları ve zakkumları çok seviyorum. Bana çocukluğumu hatırlatıyor... Balkonda ortanca yetiştirmeye hiç niyetlenmedim. Bir tane koyu pembe zakkumum vardı. Saksıda iyi gelişemiyor diye geçen yaz bahçeye geçirmiştim. Tabi kışın soğuklarda dondu. Çok üzülmüştüm. Geçen gün baktım dibinden tekrar patlamış, çok sevindim. Acaba tekrar saksıyamı alsam bilemedim... Bu arada dert ortağınızı da çok beğendim. İnşallah daha çoook uzun yıllar birlikte olursunuz, sevgiler...
|
Teşekkür ederim sevgili Yağmur143, beğenmenize sevindim. Ortancalarım güzel tomurcuklandılar daha hepsi açmadı, hepsi birden açınca görüntü coşkulu oluyor bakmaya doyamıyorum onların güzelliğine, balkona oturup onları seyrederken bir bardak çay içmenin keyfi de bir başka oluyor, zakkumlar desen yıkılıyorlar çiçeklerinden.
Saksıda dediğin gibi bahçedeki gibi gelişmiyor, ancak balkonda yerin olacak büyük boy saksılara dikilecek ozaman belki olur ama kışın evin içine almak gerekir ya da kapalı balkonda belki donmaz diye düşünüyorum.
Ben daha önce evin içinde yetiştirmiştim zakkum çiçek te açmıştı ama bahçe olayı daha bir başka, ama yine de siz bilirsiniz saksıda deneyebilirsiniz.