View Single Post
Eski 04-06-2015, 10:26   #2132
akçabardak
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aleydi Mesajı Göster
Sevgili Akçabardak bahçem küçük diyorsunuz,yok yok maşallah. Hep çok seviyorum ortancalarınız çok güzeller.asterler ağustostamı açıyor. Eyvah biz de eylülü bulurlar. Sonra da hemen kış gelir. o kadar uğraştım bari çiçeklendiklerini görüyüm. Hemen hemen her çiçekten tohum almanız ve yetiştirmeniz harika bir şey. Bizlere de örnek ve ilham oluyorsunuz. Teşekkürler sevgiler .
Sevgili aleydi teşekkür ederim, evet bahçem gerçekten çok küçük ama bir çok bitkiye ev sahipliği yapıyor, daha doğrusu ben yaptırıyorum hangi çiçeği görsem o da olsun bu da olsun derken adım atacak yer kalmıyor doğrusu

Seneye inşallah azaltmaya çalışacağım diye kendime söz veriyorum ama nereye kadar tutarım onu da hiç bilemiyorum.
Bundan sonra saksıların dışında bahçeye mevsimlik bitki dikmemeye karar verdim, çok uğraştırıyorlar.
Daha çok böyle kalıcı türler, çalılar kışa dayanıklı bitkilerden olsun istiyorum. ortancalarımın renkleri çok hoşuma gidiyor.

Sevgili aleydi benim yukarıda bahsettiğim aster etkinlikte paylaştıklarımdan değil fotoğraftaki kalıcı aster, kışın kökleri toprak altında uyuyor baharla birlikte yeniden uyanıyor, bundan sizde yetiştirebilirsiniz kışı rahatlıkla karların altında geçirebiliyor. Bordür kenarlarında çok güzel olurlar çok çabuk yetişen bir tür hemen çoğalıyor.

Etkinlikte paylaştıklarım mevsimliktir onlardan da ektim ama daha fide halindeler, bir ara onları da fotoğraflarım, siz benden önce ekmiştiniz tohumları sizin kiler tahminime göre bir karış gibi olmuşlardır diye düşünüyorum. Umarım sizin kiler erken açarlar.

Etkinlikte tohumlarını paylaştıklarım bunlardan.

http://www.agaclar.net/forum/1317511-post1551.htm

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön