View Single Post
Eski 03-06-2015, 23:47   #2129
akçabardak
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi münevver48 Mesajı Göster
sevgili akçabardak,bu güzelliklerin hangisini bir diğerinden ayırayım. hepsi çok güzel ellerine sağlık. ama ortancalar bir başka güzel **** bana öyle geliyor. şimdilerde ortancaya birden ilgi duyuverdim yeni gözdelerim diyorum.pazar günü eşimi ikna edersem bir tane daha istiyorum farklı bir renk bu arada bir gecelik gelini merak ettim.ne durumda inşallah yeşermiştir.senin latin çiçeklerini görünce geçen yıl açan latinlerim aklıma gelmişti bende hiç tohum almamıştım her yıl kendisi çıkıp açar ve tekrar tohumlarını toprağa bırakırdı. hiç zahmetsiz bahçeme renk katan bu güzel çiçekten mahrum kalınca birden içim cızzz ediverdi ama teyzemde latin çiçeği çok gider tohumundan alıp tekrar sahip olurum diye kendimi teselli ettim.sevgiler...
Sevgili münevver çok teşekkür ederim çok sağolasın.

Ortancalara ilgi duyulmayacak gibi değil ki, bu güzellikleri karşısında kim olsa kendini tututamaz, ben benim kileri çelikten yetiştirmiştim, şimdi ben de beyazına taktım kafayı, pazarda görüyorum bembeyaz pamuklar gibi almak istiyorum ama tekrar eski rengine döner mi diye tereddüt ediyorum. Yan komşum mavisini almıştı ertesi yıl pembeye döndü.

Latin çiçeklerimin tohumlarından biraz almıştım iyiki de almışım yerde kalanlar sonbaharda çimlenmişlerdi o kadar güzel olmuşlardı ki, neredeyse çiçek açmaya başlayacaklardı ki dondurucu soğuklrada hepsi dondu gitti.

Bunları sonradan ektim, bende kiler tek renk, açık sarısı var koyu kırmızısı var, açık sarısını garantiledik diyelim ama koyu kırmızısını da bulmam lazım

Birgecelik gelinim üzgünüm şimdiye kadar hiç bir yaşam belirtisi göstermedi, senin dediğini de yaptım biraz eşeleyip üzerinden eski toprağı alıp yeni toprak ilavesi yaptım ama nafile, hala kıyıp ta söküp atamıyorum belki bir ümit diye ama bilemiyorum sevgili arkadaşım.

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön