View Single Post
Eski 03-06-2015, 19:08   #608
asmalıtepe
Ağaç Dostu

asmalıtepe's Avatar

Giriş Tarihi: 29-04-2014
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi münevver48 Mesajı Göster
sevgili asmalıtepe, pembelerin hepsi birbirinden güzel. son karedeki küpeli desen harika. bir başka güzel.benim ki kurudu. klasik renkli olanla yetiniyorum. pazardan farklı renklerine dokundum, almak için son anda fikir değiştirip mor ortanca aldım. ama küpelinin yeri bir başka şimdi olmadık rengi de yok. birde açmışlar ki kat kat gel beni al der gibi. haseki gördüm sanki hiç mi pastel renkli çıkmadı? her şeye rağmen çiçekler güzünüzü güldürdüğüne çok sevindim.

havalar bu sene çok yanıltıcı oldu. sizin orası nasıl? sanırım yeni bir yağmur geliyor. kara bulutlar gökyüzünü kapattı. korkuyorum çiçeklerime ağaçlarıma zarar gelecek diye.inşallah hafif atlatırız. bir yandan da seviniyorum sulama derdi yok diye, bir yeden de burnuma hastalık kokuyor. bit , mantar, pas ne ararsan olur. şimdiden fıs fıs şişelerine az miktarda ilaç hazır bekliyor sevgi ve selamlarımla hoşça kal
sevgili Münevver evet çiçekler enerji tazeliyorlar bana.. benim de gidenlerim oldu. Son aldığım iki küpeliden biri çom kaldı saksıda..Küpeliye ben de akıl erdiremez oldum. Ben bir yöntem denemeye başladım.Çiçeklerin yerlerini deneyeceğim.. Kimini alacalı güneşe kimini tam gölgeye falan sabitledim.

Akşam güneşine bıraktıklarım şimdilik iyi gidiyor..Sardunyalar bile uzun süreli direk güneşi sevmiyorlar. Üstü kapalı akşam güneşi en iyi sonuç veriyor.

Hasekilerimi gördün mü ne yoğun tomurcuktalar.. Onun sabit yerini de bulamadım henüz bahçede..düşünmedeyim.

Üç dönümlük toprakta yer bulamamak komik biliyorum da biraz yakınımda olsunlar istiyorum.

Havaları hiç deme..sebzeleri geliştirmeyecek kadar bahar giderken, çiçekleri yakacak kadar güneş, gülleri bitlendirecek kadar da nemli..karman corman vesselam.

Doludan sonra toparlanamayan Güllerim bu kez de bitlendilerdi. Geçen hafta Arap sabunu ve acı biber solüsyonu yaptım. Kısmen yok ettim sonra da tazyikli su tuttum arındılar şimdilik.

Evet canım senin bir de sulama sıkıntın var Allah yardımcın olsun..Sevgiler.

asmalıtepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön