Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aleydi
...Nihayet sağ salim yeşermişler. Diğer bir kısmı için vakit var belki de,hepsi aynı anda yeşermiyorlar. Ben kendiminkiler için öyle umut ediyorum en azından  ...
|
Şimdiki şüphe; üzerlerini açtık, zaten ektiğimiz yeri perlit-gübre-toprak-talaş ile yumuşak hale getirmiştik. Yağmurlarla içindeki soğanlar çürümesin sakın
Alıntı:
...Bir yandan da o kadar çiçekle nasıl baş ediyorsunuz. ...
|
Bahçe ev ile birlikte 1000 m. kare, evi, işlenmeyen yerleri çıkarırsak yine uğraşmamız gereken 750 m.kare yer var. Toprakla uğraşmayı seviyorum, sağolsun eşim de öyle, o da benim gibi sevmese, çabalamasa böyle olmazdı. Bazı pazarlar yayladan aşağı indiğimizde kıpırdayacak halimiz olmuyor, 7-8 saat sürekli çalışmışız, hadi diyorum şakayla karışık hadi ben de gariplik var, sana ne oluyor, yat mis gibi evinde...
Profesyonel destek almıyoruz, sadece kayınpeder traktörle sürüyor, kabartıyor o kadar. Olaya yabancı olduğumuz için o çapa makinasını alalım, bu ot kesme makinasını alalım da diyemiyoruz. Kimisi neyi alacağını bilir, nasıl kullanacağını, neler ilave edeceğini vs. vs. bizde o yatkınlık, bilgi ve tecrübe de yok şimdilik. Amacımız; ilk aklıma geliverenlerden @heyyamola, @SDurul, sn. Doğan nın şimdiki hali veya @telato nun birkaç sene sonraki hali gibi olabilmek. Emekli olunca da (tabi nasip olur da o günleri görebilirsek) sn. İsmail Kuzucu gibi olabilmek.
Alıntı:
...Uç alma yaptınız mı? ben yeni öğrendim de  ...
|
Öğretirseniz yaparız
Alıntı:
...İzmir de yaşasam sizinle beraber yaylaya gelirdim  O görsel şöleni görmek için...
|
Sanal olarak bahçeme yaptığınız ziyaretler dahi şevk veriyor eksik olmayın. Gerçek anlamda ziyaretleriniz için bu taraflara yolunuz düşerse zevkle ağırlamaya çalışırız, artık mesafeler pek uzun sayılmaz...