View Single Post
Eski 02-06-2015, 16:56   #2
Yagmur143
Ağaç Dostu

Yagmur143's Avatar

Giriş Tarihi: 08-03-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aleydi Mesajı Göster
Ne iyi ettin de yazdın sevgili Yağmur. Bugün aklımdan geçtin. Epeydir sana yazmadığımı düşündüm. Kalp kalbe karşıymış demek ki. Hoyalarına baktım konuştum onlarla. Bugün yeni arkadaşlar katıldı aralarına. Seni andık hep birlikte sevgiyle.

Hanımeli sabahları harika kokuyor. Pembe gülde öyle. Dediğin gibi iklimden seçeneklerde azalıyor. Biz de elimizdekilerle yetiniyoruz. Keşke yasemin ,melisa, selluka yetiştirebilsek bahçede. Sn hdoğan'ın tohumdan yetiştirdiğim sellukalar büyüyüyor. Onlara ancak evde bakabileceğim. Evde de hepsi için yer olmuyor ne yazık ki.İğde ağacı ekmiştim kaldırıma. Onun da şuan çiçekli halleri kokusu inanılmaz güzel.

(Arkadaşım Çan'da) demiştim ya sevgili yağmur. Bu yaz ona uğramayı düşünüyorum bir şey çıkmazsa. Umarım yüz yüzede tanışma şansımız olur. Yakışıklı prensi öpüyorum, sevgiler.
Malesef iklimden dolayı her çiçeği yetiştiremiyoruz. Birkaç yıl önce begonvile merak saldım. Ama ne yaptımsa sevdiremedim olduğu yeri, yok oldu gitti. Kapalı balkonda da seçenek az oluyor. Bir kaç bitkimi kaybettim yine açık ortam istedikleri için...
Aslında arkadaşınla aynı isimde birini hatırladım. Fabrikada kimya mühendisiydi. Acaba o olabilir mi diye düşünüyorum... İnşallah tanışma fırsatı buluruz, sevgiler...

Yagmur143 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön