View Single Post
Eski 02-06-2015, 15:06   #1
aleydi
Ağaç Dostu

aleydi's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Yagmur143 Mesajı Göster
Bahçe genel görünümü çok güzel ve düzenli sevgili aleydi. Kaya bahçende çok hoş olmuş, bitkiler büyüdükçe daha da güzelleşecektir. Ellerine, emeğine sağlık... Bende pembe gülün ve hanımelinin kokusunu çok severim. Buralarda da en çok yetiştirilen sarmaşık hanımelidir. Hem soğuğa dayanıklı hem de mis kokulu...
Bol çiçekli günler dileğiyle, sevgiler...
Ne iyi ettin de yazdın sevgili Yağmur. Bugün aklımdan geçtin. Epeydir sana yazmadığımı düşündüm. Kalp kalbe karşıymış demek ki. Hoyalarına baktım konuştum onlarla. Bugün yeni arkadaşlar katıldı aralarına. Seni andık hep birlikte sevgiyle.

Hanımeli sabahları harika kokuyor. Pembe gülde öyle. Dediğin gibi iklimden seçeneklerde azalıyor. Biz de elimizdekilerle yetiniyoruz. Keşke yasemin ,melisa, selluka yetiştirebilsek bahçede. Sn hdoğan'ın tohumdan yetiştirdiğim sellukalar büyüyüyor. Onlara ancak evde bakabileceğim. Evde de hepsi için yer olmuyor ne yazık ki.İğde ağacı ekmiştim kaldırıma. Onun da şuan çiçekli halleri kokusu inanılmaz güzel.

(Arkadaşım Çan'da) demiştim ya sevgili yağmur. Bu yaz ona uğramayı düşünüyorum bir şey çıkmazsa. Umarım yüz yüzede tanışma şansımız olur. Yakışıklı prensi öpüyorum, sevgiler.

aleydi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön