Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Vicia Ervilia
Ühüühühü  Bir sürü sardumyam var çelik. Ama açmadılar. Kopardığım saksıda da çiçek yoktu belki açmazlar asla  Kaktüs ve aloe veram da topraktan çıkarttım ve cerrahi müdahalelerini yaptım. ancak hala kök vermelerini bekliyorum. Bugün Celalim01 kargomu göndermiş. Merakla gidip alacağım. Yüzlerine bakmayınca çok güzel açıyorlar benimkiler ama azcık ilgilenim hemen şımarıyorlar..  yasemin benim de küçükken balkonumuzda olan, şemsiye şeklinde budanmış mis gibi kokan anılardı.. Evim olduğunda balkonuma alıp koyacağım... Seninki çok güzel.. Hepsi daha da güzel olur inşallah...
|
Kopardığın saksıda çiçek olup olmamasıyla alakası yok ki senin çiçeğinin açmamasının, güneşi aldıktan sonra, suyunu verip bakımını yaptıktan sonra neden açmasın sardunya. Aloevera çok arsız zaten tutar, kaktüse de su verip çürütmezsen köklenir. Yaseminle ilk defa İstanbul'da karşılaşmıştım, bir kafenin bahçe kapısını öyle bir sarmış ki akşam üstü kokusu ortamı bayıyordu. Bi fırsatını bulup iki tane kalem uzunluğunda çelik almıştım tabi çiçekliydiler tutmadılar. Ozamandan beri çok seviyorum yasemini