Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gokcegokce
İlahi Tömürcek, gardenya satış macerana çok güldüm.  Yaseminine pek hasetlendim çünkü benimkinde hiç tomurcuk yok.  Küpelerine de bence çiçeklendirici gübre lazım. Benim diğer küpelide de tomurcuk göründü. Üstünde de bir sürü bitki biti olmasına rağmen. Azıcık da sabah güneşinde neşeli oluyorlar kanımca. Onun dışında her şey yolunda gibi. Yılan kaktüsün de çok güzel maşallah.
|
Dükkanda 30 liraya satmışlar açmış gardenyayı bunlar tomurcukluydu hiç umudum yoktu aslında fiyat konusunda ama gene de sordum. 5 lira deyince öyle bir gidip sarılmışım ki o rafa beni gören teyzeler o ne, o ne demeye başladılar. Bende dediğim gibi azcık ballandırdım hepsi satıldı gardenyaların
Yaseminim aldığımda büyüktü abla 20 liraya üniversiteyi geçince yol üstünde seralar var ya hani ordan almıştım. Şuan her yerinden çiçek açtı. Oldukça büyük bir saksıda belki seninkinin saksısı küçük gelmiştir ya da daha açabilecek seviyeye gelmemiştir.
Küpelilerimi geçen günlerde sabah güneşine aldım bakalım. Yaprak ve gövdede renklenmeler oldu yanmadan alıştılar güneşe. Hoş zaten sabah güneşindeler orda yanmazlar da, pişmanım ilk baştan oraya koymadığıma onları. Sıvı besin vericem tekrardan gökçe abla belki artık açmaya karar verirler