View Single Post
Eski 29-05-2015, 07:06   #453
aleydi
Ağaç Dostu

aleydi's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine Mesajı Göster
"Eşim dün ( biz gülleri niye ekmiştik )dedi . ( Niye ) dedim . (Çiçeklerle uğraşmayalım , bahçenin keyfini çıkaralım diye ) dedi."

Ama sevgili aleydi bizler keyfini çıkartmaktan öte, ekip, dikmeyi, uğraşmayı seviyoruz zaten. Ben de elime alırım çay ya da kahve fincanı yakarım sigarayı şöyle saksılarımın ortasına oturayım keyif yapayım derim. Ama valla o çay bitene kadar kaç kere kalkar otururum, yok o saksıyı şuraya çekeyim, yok tomurcuk mu oluşuyor, yok şu çiçek kurumuş koparayım, yok ot çıkmış koparayım, toprak mı kurumuş mu, gerekirse hemen gider bidon su alır sularım vs. vs. Bizler uğraşmayı daha çok seviyoruz açıkçası.
Eşim biraz da tembellik yapmayı seviyor . Oda haklı yoğun çalışıyor . Üstüne sürekli bahçe işi . ( Hiç oturup keyif yapamıyoruz ) diye hayıflanıyor Bende seviyorum uğraşmayı , vaktimde çok . Her sabah bahçeye çıkıp kolaçan etmesek olmuyor zaten . Bu arada otları temizleyim . Hangisi büyümüş , hangisi tomurcuk açmış .

18 yıl içtim ,günde iki paket sevgili YeniGinem ,bir günde bıraktım . 5 Yıl olmuş . Doğum yaptığımda yoğun bakım odasında bile içtim . O derece tiryakiydim . Benden sonra ablam ve babam bıraktı . Babam 60 yıla yakın sigara içmiş . Demem o ki kahve keyfine eşlik edebilirim sadece . Bazen çok ta canım istiyor , geçiştiriyorum .Bir tane içsem , yine eskisi gibi olurum .Sevgiler

Düzenleyen aleydi : 29-05-2015 saat 08:36
aleydi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön