View Single Post
Eski 28-05-2015, 22:42   #21
A_NOMAD
Ağaç Dostu

A_NOMAD's Avatar

Giriş Tarihi: 09-12-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi erkanbey Mesajı Göster
...ikinci aldığımda sayın vetmanın ürettiği madrosol.forumlarda anlatırken üreticilerin yanlış üretimlerinden vs bahsetmişler kendilerinin en doğru üretim için uğraştıklarını yazmışlar her fırsatta haktan hukuktan bolca yer vermişler yazılarında bizde kendilerini benimseyerek hemde güvenerek aldık gübremizi vede kullandık.

...Benim fikrim bir ürün üretiyorsan burada bu kadarda tanıtıp övüyorsan sana güvenip alışveriş yapan insanlara fazla deil 2 dakika zaman ayırıp 2 satır yazı yazmalısın yazmıyorsanda herkes kendisi bilir insan ne yaparsa kendine yapar.

Yorum yapmak belki bana düşmez, eğer böyle düşünürseniz sizi anlarım ancak sevgili Vetman'ı iyi tanıyan ve ürünlerini büyük memnuniyetle kullanan biri olarak sessiz kalamadım...

Kendisinin solucan gübresini uzun zamandır ve kesinlikle çok yüksek memnuniyetle kullanıyorum. En ufak sorun yaşamak şöyle dursun, sayesinde bütün bitkilerim inanılmaz canlandı.

İletişim konusunda da değil 2 dakika, yeri gelir saatlerini ayırır minicik bir soru işareti kalmasın diye ve karşısındakinin gönlünü hoş tutmak için çırpınır...

Kendisi aylar önce büyük bir ameliyat geçirmişti, uzun süredir de foruma girmiyor. Büyük olasılıkla yine bir sağlık problemi ile mücadele ediyor

Firmasının yapısı hakkında bilgi vermek istemiyorum ama şu kadarını söyleyeyim O yokken (hastayken, tatildeyken,...vs.) yetkili pozisyonunda kalan kişiler var ve eğer onlar ilgisizlik gösterdiyse/gösteriyorsa bundan sevgili Vetman'ı sorumlu tutmak doğru olmaz diye düşünüyorum.

Haliyle foruma da giremiyor, mesaj kutusunun dolu olduğundan bile haberi olduğunu sanmıyorum.

Yarın arayıp kendisi ile ilgili bilgi almaya çalışırım.

Kısaca eğer Vetman üretimi solucan gübresi aldıysanız, tereddütsüz kullanın derim ben.

Yaşadığınız sorundan haberi olsaydı hiç şüphem yok ki inanılmaz üzülürdü ve sizin gönlünüzü kazanabilmek için çırpınır, eğer ortada bir hata varsa telafi etmek için her yolu denerdi şüpheniz olmasın...

A_NOMAD Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön