View Single Post
Eski 28-05-2015, 21:22   #19
erkanbey
Ağaç Dostu

erkanbey's Avatar

Giriş Tarihi: 14-08-2013
Bu konuda daha bir şey sormak istemiyorum zaten cevap vermesi gerekenlerde vermiyor birinci aldığım ekosol,ikinci aldığımda sayın vetmanın ürettiği madrosol.forumlarda anlatırken üreticilerin yanlış üretimlerinden vs bahsetmişler kendilerinin en doğru üretim için uğraştıklarını yazmışlar her fırsatta haktan hukuktan bolca yer vermişler yazılarında bizde kendilerini benimseyerek hemde güvenerek aldık gübremizi vede kullandık.

Her firmadan ürün alabilirsiniz bu şekilde ben isterdim ki bundan sonraki aşamada kendilerinin bir farkı olsun sorunlarımıza yapıcı cevapları olsun sonuçta kendi ürettikleri bir ürün ve direk olarak cevap hakları doğuyor.Ben ilk başta firma adı vermedim belki bir açıklama yaparlar soru işaretlerimiz kaybolur diye.Kendilerinin açtıkları konulara bu konunun linkini koydum yardımcı olurmusunuz diye mesaj yazdım foruma nadir girip çılıyorlar belki görmemişlerdir kabul ettim özel mesaj atamıyoruz sürekli dolu kabul ettim ama madrosol com a mail attım derdimi anlattım maikin alındığına dair mesajda geldi ama bir hafta gibi bir süre oldu kimse tenezzül edip bir satır yazı yazmadı.Hep iyi niyetli düşündüm ama anladımki insanoğlunun yapısı bu bir işi oturtana kadar bazı şeyler yapılıyor görüşündeyim.Açık söyliyim ben kendilerine güvenerek ürün aldım ve bu ürün normal bir ürün deil çünkü aksini söyleyen bir yetkili yok.Benim fikrim bir ürün üretiyorsan burada bu kadarda tanıtıp övüyorsan sana güvenip alışveriş yapan insanlara fazla deil 2 dakika zaman ayırıp 2 satır yazı yazmalısın yazmıyorsanda herkes kendisi bilir insan ne yaparsa kendine yapar.

erkanbey Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön