View Single Post
Eski 28-05-2015, 18:43   #1274
akçabardak
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi loveforlife Mesajı Göster
Benim için çok değerli olan bitkilerimden biri o. Her baktığmda içimi sızlatan, bambaşka bir ruh haline sokan, bir o kadar çok sevdiğim bir güzel.

Rahmetli Jineop, aramızdan öyle apansız ayrılmasaydı o günlerde kargo yollayacaktı bana. Kim bilir belki bu bitkiden de koyardı kargoya! Bende hiç hatırası olmadığı için üzülüyordum ki; Sevgili SDurul, daha önce bana gönderdiği bu güzelliği ona gönderenin Jineop olduğunu anlattı bir telefon konuşmamızda. İşte o gün bugündür daha da özel benim için bu bitki. Jineop'u bir kez daha rahmetle anıyor ve Sevgili SDurul ablama da tekrar teşekkür ediyorum...
Eklenti 555659

Eklenti 555660

Eklenti 555661

Eklenti 555662

Eklenti 555663

Sevgili loveforlife rahmetli Jineop'u rahmetle ben de anmadan geçemeyeceğim, ne kadar çok seveni varmış ben onu çok kısa bir zamanda tanıdım ama ölümü beni çok etkilemişti, hepimizin sayfasında hatıralarını bırakarak bizlerden ayrıldı, ruhu saad olsun.

Çiçeğine gelince Ayvalık'a taşınmadan evvel Ankara'daki bahçemin bir köşesinde vardı, kışın kaybolurdu baharla birlikte erkenden maviş maviş ipeksi çiçeklerini sabah erkenden açardı, benim de çok sevdiğim bir çiçektir.

Ayvalık'a gelince o çiçeğim de kayboldu, şimdi sende görünce o zamanki hatıralarım gözümün önüne geldi. Ben de buradan sevgiyle seyrediyorum, çok güzel çiçeklenmiş. Gönlüne sağlık.

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön