Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gokcegokce
Sıkma canını ablacım. Bende de bir tane rengini bilmediğim sardunya var. İki tane fideden almıştım ben de pazardan. Hatta köksüz diye de şüphelenmiştim hatırlarsan. Biri açtı bendeki beyazın aynısı. Anneme verdim onu bordodan da bir dal vermiştim tutmuş. Diğeri de aynı çıkarsa değişiriz senin pembelerle. Bende pembe yok. Hala tutarsa diğer renklerden de çelik vereyim istersen. İstediğin farklı renkler olsun ablacım, tek derdimiz bu olsun hayatta inşallah.  Benim de ceylan fidelerim salon bitkisi modunla hala tek tomurcuk görmedim.
Küpeleri korkutmak işe yarıyor. Geçmiş yıllarda denemiştim patır patır açmışlardı.  Bir de Bayramyeri'nde Tarilmak diye bir tarım market var. Oradan çiçek açtırıcı gübre alıyorum toz halinde. Bir paket 3tl gibi komik bir fiyata hem de. 15 günde bir çay kaşını 1lt suya sulandırıp veriyorum. Sardunyaları ve küpeleri çok güzel açtırıyor. Diğer bitkilere de iyi geliyor. Renkleri canlı canlı oluyor. Tavsiye ederim.
|
Olur abla değişiriz sakızları aynı çıkarsa eğer

Valla abla ceylanlarım da aynı çıktı benim geberesicikler diye diye seviyorum onları

maşallah ağaç gibiler çok sağlıklılar tek sorunları aynı renk olmaları çok coşkulu açmadılar ama daha anca tomurcuk yaptılar.
Şu küpelilerin ben bi ödünü patlatıyım milletinkiler dallarını taşıyamıyor. Abla bu tarilmak dediğin dükkan babadağlılardan aşağı inince ziraat bankasını geçince sağdaki dükkan mı? Ben orda bi ziraatçi biliyorum ama. Yerini tarif edersen ben de alıyım o gübreden.