View Single Post
Eski 23-05-2015, 21:13   #339
erkanbey
Ağaç Dostu

erkanbey's Avatar

Giriş Tarihi: 14-08-2013
Sayın imparator053 boru genişliği deliklerin genişliği ideal görünüyor buraya kadar normal sulama borusunun deliklerinimi büyük açtınız acaba aslında vurgulamıştık bunun üstüne ama eğer öyleyse bir boru daha alın ince delin toprağınızı iyice ıslattıktan sonra sulama borusu döndere döndere toprağı yıkmadan çıkarmayı deneyin şansınız yolunda giderse yeni boruyu aynı yerine yerleştirin sulama bu sistemin en önemli kısmı ben dediğim şekilde çıkardım boruyu ama tam doldurmamıştım yarıya kadr doluydu ayrıca aralardaki tapa gibi boş kısımlar nedir oralara neden dikmediniz çilek fidem yoktu derseniz sıradan dikseydiniz o boş yerleri doldur mak daha sonra sırasıyla koymaktan kat ve kat zor olacak söyleyeyim şimdi dikkatli baktım sulama deliği büyük gibi geldi bana kibrit çöpü kadar bile olmamalı bence çilekler köklenip sulama borusunu kavramadan o sorunu çözerseniz iyi olur su tazikli aktığı için toprak suyu tutamıyordur muhtemelen umarım sadece torf kullanmamışsınızdır gelişmeleri gene yazın elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız inşallah her şey gönlünüzce olur...

erkanbey Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön