Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi samur
Yaaaaaaa, bunu nasil atmalamisim, ben gullerin kokusunu hayal etmisken Simdi bu kokulari hayal etmek beni benden aldi, bu arada siparislerim geldi ablacim cok guzeller ama saksida balkonda nasil olacak insaallah kaybetmem. Havalar cok da isindi. Ben anlamadim 2 pasifloram, pandora yaseminim, sari yaseminim, 4 tane clematisim acmadi. Bu sene acmazlar mi acaba? Bu arada ben de paylasim yapacam bu aralar yogunluktan firsat bulamadim. Simdi senin bahcede olmak vardi, misss gibi icime cekmek. Bu arada ruhumuz cenneti arzuluyor, burada yalanci cennet yapmaya calisiyoruz di mi ablacim
|
sevgili samur,yorgunluğunuzu anlıyorum. biraz sizi dinlendirmek istedim. teneffüs teneffüs

bir fincan sade kahve yanında damla sakızlı lokum isterseniz sizinki gül kokulu lokumda olabilir tercih sizin

hııım. siparişlerin geldiğine sevindim. biraz da merak ettim. pasifllora ilk yıl çiçek açıyor tabi türünü bilmiyorum benim ki tohumdan yetiştiği halde açtı. sarı yasemin de iki türü var son eklediğim kokulu olan boyu 1 metreye ulaşmadan mis kokulu salkım salkım çiçekleriyle tanıştım.pandorayı çelikten üretmeye çalışıyorum. clematis için yorum yok hiç denemedim kendimi frenliyorum. bu aldığınız çiçekler varsa açık balkonda daha güzel gelişeceklerini düşünüyorum. bu arada arzuladığınız cenneti balkonunuz da yarattığınızı düşünüyorum. bu kadar güzellik bir arada ancak olsa olsa cennette olur. sevgiler.