View Single Post
Eski 05-08-2007, 02:46   #74
harbour of tears
Ağaç Dostu

harbour of tears's Avatar

Giriş Tarihi: 26-11-2006
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi kürekçi Mesajı Göster
Rampaların dik olmamasına sevindim, zira uzun ama az eğimli rampaları dik ve kısa olanlara yeğlerim. Ciğerlerim patlama noktasına geliyor yoksa. Zaten son zamanlarda kilo aldım iyice Anne yemekleri sağolsun.
Seda Bisiklet, Ata Bisiklete iyice rakip oldu haberiniz var mı? Tam mevkiîyi bilmiyorum fakat Karataş'ı falan geçtikten sonra Güzelyalı civarında Doruk Bisiklet adında çok güzel bir mağaza açtılar. Ata'nın işi iyice zorlaştı. Zaten soğuk ortamları vardı...
Sevgili Kürekçi Derya;

Antreman yapın antreman o kilolar başka türlü gitmez. Buradan konuşması kolay çünkü ben ne sizin okul, iş ve yaşam biçimizinizi bilmiyorum ancak kendimden küçük örnekler vererek performans arttırımı için tavsiyelerde bulanabilirim eğer ukalalık olarak kabul etmezseniz. Çünkü kendimi pek bir çenesi düşmüş gördüm resmen....

- Eğer evinizin çevresinde parkur yoksa bile her sabah bisikletle tura çıkmanızı tavsiye ederim. Bu size gün içinde gerçekten büyük bir dinçlik sağlayacaktır. Farazi söylüyorum sabahları ben normalde 8 de kalkardım ancak bir süredir sabahları 6,5 gibi kalkıp Lara kundu arasını durmadan pedallalıyorum. Bunu hergün yapamıyorum ******(işler ) ancak her bulduğum fırsatta ki bu haftada en az 2-3 kere oluyor...
Üstüne bir duş ve bol ballı bir kahvaltı...
Sabah çok erkenciyim derseniz akşam üstüde olabilir ancak İzmirde şehirde yaşadığınızı düşünerek akşam üstü biraz egsoz dumanlı olabilir malesef...
- Kendi sınırlarımı keşfettim önce...
Yani ben ne yapa bilirim??? Nekadar durmadan pedal çevirebilir, rampalarda performansım ne olabilir vs vs... Kendinizi iyice tartın ve YAVAŞ YAVAŞ kendinizi zorlayın... Frakedeceksiniz ki dahada çok acıkacaksınız ve Annenizin yemeklerini daha iştahlı yiyeceksiniz ancak daha da güzeli o bahsetiğiniz kilolardan farketmeden kurtulacak, vücudunuz atletik bir şekile girmeye başlayacaktır.
- Kilo vermek için bisiklet kullanırken katiyen evet katiyen gıdanızdan kesmeyin yolda bayılırsınız... Bol su tuketmeli deodorant kullanmadan(çünkü derideki delikler tıkanıyor ) bisiklet kullananmalı, terlemekten kaçınmamalısınız. Biraz çevreye kötü kokular yayılabilir ancak her sporcu ter kokar ve bu utanılacak bir şey değildir... (güzel güzel sarmısak kokmak gibi )
Bir duş o ter kokusunu tamamen yok edecek ve zamanla deriniz dahada gerilecektir...
- Seda bisikleti yani Bülent Beyi bir arkadaşım sayesinde tanıdım ve iyiki tanımışım bu devirde hala dürüst esnaf görmek beni çok memnun etti ve ayrıca mantıklı yönlendirmeleri sayesinde daha da güzel ve amacına uygun bisiklet ve parça sahibi olabildim. Ancak malesef 3 yıldır İzmiri iş sebebi ile terkedip Antalyada yaşadığımdan ortama oldukça uzak kaldım... Ama İzmirin soğuk bisikletçisi bile Antalyada ki en güleryüzlü esnaftan iyidir diye düşünüyorum...

Ayrıca bir ara göz atarsanız...
http://www.bisikletforum.com/showthr...060#post160060

Size bol terli tempolu pedallamalar dilerim

Sevgilerle...

Düzenleyen harbour of tears : 05-08-2007 saat 03:00 Neden: link ekleme
harbour of tears Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön