Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aleydi
Sevgili Akçabardak fırça çalısının çiçeklendiğini görürsünüz umarım . Minik tohumların çimlenmesi gerçekten zor oluyor . Bende hazeran vb gibileri çimlendiremedim . Veyahut çok fazla tohum olduğunda (yüzlerce ) bahçede kendiliğinden çimlenebiliyorlar .Bazı bitkileri köklenmiş olarak almak daha mantıklı tohumdan yetiştirmek baya zor oluyor .
Bende ericayı Bursa 'da yapı marketten almıştım . Evde saksıya ekmiştim, gelişmedi . Bahçeye ektim gelişmedi , kuruyor . Bu konuya değindiğiniz, iyi olmuş . Ben sadece bana özgü bir durum diye üstünde durmamıştım .Almaya devam edip köklerine bakmayacaktım .Bundan sonra daha dikkat etmek gerek demek ki .Sevgiler
|
Sevgli aleydi teşekkür ederim inşallah çiçeklendiğini görmek nasip olur, dediğin gibi minik tohumların çimlenmesi sabır işi, bu sene son denemelerim olsun artık diyorum inşallah çünkü çok uğraştırıyorlar sıkıldım artık ben de.
Ericayı aldığında kendi kendime hep dedim bakalım aleydinin ericası yaşayacak mı, yoksa sorun bende mi ama gördüm ki bende değilmiş, ben artık pes ettim ve erica almak istemiyorum yaşatamıyorum çünkü. Sevgiler