Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aleydi
Geldim soluğu bahçende aldım arkadaşım . Gülleri bekliyordum , açmışlar . Rengarenk olmuş bahçen . Hele o eski zaman gülleri .Zaman zaman burnuma geliyor o güzel koku .Annenin bahçesi ne güzel olmuş .Ben de böğürtlen almıştım köklü . Her böğürtlen güzel olmuyor . Komşumun ki hem iri meyveli hem lezzetli . Böğürtlenli pasta yapıp götürmüştüm . Şimdi söküp söküp veriyor bana köklerinden  . Pasta çok hoşuna gitti sanırım
Guara çalısı bende zengardenden almıştım .6_7 tane , tatile gittiğim gece alel acele diktim . 2 tanesi solmuş . Umarım beyaz olan değildir . O kadar çok vardı ki otelde , yollarda . Büyüdüklerinde harika bir görsellik oluşturmuşlar .Mis kokulu yasemin altında böğürtlenli pasta ve kahve içip sohbet ediyoruz  . Yaseminin kokusunu içime çektim oh mis gibi  sevgiler
|
sevgili aleydi, bahçeme hoş geldin. bende senin sayfanın güncellendiğini görünce hemen çat kapı soluğu senin sayfanda aldım. beğenin ve yorumun için teşekkür ederim.eski zaman güllerini bende çok seviyorum. onlar bahçemin uğuru, mutlaka yanlarına gidince koklarım. ooohhh!.. mis gibisiniz diye birde iltifat ederim.şu aralar bahçem mis gibi kokuyor. ha birde bizim kirpi yavruları bu gün baktım da yok gitmişler. daha dün baktığımda yerinde pek masum uyuyorlardı. farkına varmadan alışmışız.sevgiler