Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi samur
Ben de nisanda gityigim kongre otelinde izin alarak bahceden begonvill, agac mine, hibiscus, itir vs almistim. Hibiscus, itir ve agac mineler suda koklendirmeden tuttu. Begonvilden hala ses yok. Ismini bilmedigim gumus renkli yaprakli bir bitki daha tuttu gibi ama emin degilim. Birde bahcede buz cicegi ve kalansolar da tutmis gibi. Mimosa tutmadi. Laf aramizda epey celik almisim.Bu arada ayakkabi kutum geldi. Cok cesit var coooooooook tesekkur ederim. Biraz kendilerine gelsinler paylasacam. Bu arada pembe cicekli sarmasigin adi ne?
|
Sevgili Samur güle güle büyüt . Çiçeklendiklerini görürsün inşallah . Pek çoğu sarmaşık belki balkonda yetişmesi zor olur . Yinede hem diğerleri zarar görmesin diye ,hem de ya tutarsa misali

. Buz çiçeğini annem getirmişti Antalya 'dan . İnanılmaz çabuk tutmuştu ve öyle hızlı yayıldıki . Kışın içeri almayı unutunca hepsi ölmüştü . Pembe pembe çiçekleriyle çok güzeldi . Otelde de bakındım göremedim

.
Bu sarmaşığı peyzajcıya hanımeli istiyorum demiştim bahçeyi ilk düzenlerken . Oda getirip bunu dikmiş . İlk yıl çok kötüydü durumu . Gidip hanımelini kendim alıp diktim sonra

. Şimdi çiçekli halini çok beğeniyorum . Yaz boyu açıyor . Ne yazık ki adını bilmiyorum . Kokusu yok , umarım seversin

.