Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hoyadag
Nedenini yazarak sizleri de üzmek istemem ama buldum. QUOTE]
Çok üzüldüm sevgili Hoyadag..
Ama yaptığınız yanlışı burada yazmanız bizi üzecek bile olsa, eminim bir tecrübe olarak aynı zamanda yardımcı olacaktır bizlerin de aynı hataya düşmemesi için.
Bu arada bana gönderdiğiniz çelik en alt kısmından kökler vermiş çok sevindim. 1-2 gün içinde resmini koyarım.
|
Ah, ah, Hafize hanım, madem ısrar ediyorsunuz yazayım. Serpens gibi minicik bir çeliği, rüzgar alabilecek bir pencerenin yanındaki bir masada 8-10 gün yalnız bırakmayın. Tahmin edebileceğiniz gibi çelik içinde bulunduğu bardaktan (sanırım rüzgar tahrikiyle)düşmüş. Ev arkadaşım aradan 8-10 gün geçtikten sonra bulup tekrar suya koymuş. Ben eve geldiğimde çelik hala sudaydı. Çeliğin kuruduğunu gören arkadaşım durumu anlatınca, ben de anladım ama iş işten geçmişti.
Bahsettiğiniz minik kökcükler gönderirken gözüme çarpmıştı. Daha önce de yazmıştım, kesildiğinde taze incir koparıldığında çıkan süt gibi bir sıvı akıyor. Buna rağmen sütün kapladığı kısmın kenarlarından kök vermeye çalışıyordu. Çok sevindim, güle güle büyütün, sevgiler.