View Single Post
Eski 04-08-2007, 22:58   #1706
uyar11
Ağaç Dostu

uyar11's Avatar

Giriş Tarihi: 17-11-2006
Sevgili dostlar,
Yazilan mesajlari tek tek okudum. Aslini sorarsaniz benim Hoya ile pek alakam yok.
Bazilariniz bildigi gibi kaktusler ile ugrasiyor ve burada da bir kaktus serasinda calismaktayim.
Bu forumdan bir arkadasimizin ricasi uzerine hoya celikleri arastirmasi yapmis ve sonuclari buraya aktarmistim. Aslinda celikleri satan kisi saksilar icinde koklendirilmis sekilde satiyor ve istek uzere koksuz de verebilecegini belirtmisti. Neden koksuz?. Oncelikle posta masraflarini arastirmis ve enaz paket posta ucretinin 2 kg. ye kadar 17,50 oldugunu ogrenmis ve bu kiloya en fazla celik sigdirabilmek icin de saksisiz,topraksiz ve koksuz olarak dusunmustuk zira hoya bitkisi kolay koklenen, alinmis celigin de uzun zaman canliligini koruyan bir succulent.
Fiyatlar konusunda tekrar yazisirim ama fazla degisek birseyin olacagini sanmiyorum.
Daha oncede yazdigim gibi Turkiye ye buradan paket posta ucreti 2kg. ye kadar 17,50 euro. Kaktus **** orkide konusunda aradiginiz ozel cesitler varsa bunlari size temin edebilirim. Bunun icin ozelime **** e-mail adresime yazabilirsiniz.
Hepinize saygilar, sevgiler.

uyar11 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön