View Single Post
Eski 18-05-2015, 23:30   #3528
Orhan Özbilgiç
Ağaç Dostu

Orhan Özbilgiç's Avatar

Giriş Tarihi: 12-04-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine Mesajı Göster
Sevgili Orhan Bey, bahçenize kavuşmuşsunuz, çok şükür, gözünüz aydın. Bundan sonra Orhan Bey'e dur durak yok, çalışmaya başlamışsınızdır bile. Kolaylıklar, rastgelsin inşallah!..
Ve kırmızı gelin tacı ve kanayan kalpler maşallah maşallah, harika olmuşlar gerçekten. Kendi bahçesi olan her bitkiseverin gelintacına sahip olması gerek diye düşünüyorum.
Ellerinize, emeklerinize sağlık...
Yok be Sevgili arkadaşım; Artık eski şevk kalmadı. Tohumdan otsu bitki yetiştirmeyi bıraktım. Bu kış sakızlar dahil tüm sardunyalar ölmüş. Gelirken üç-beş tane onlardan getirdim. Artık şu veya bu şekilde yok olanların, yerini doldurmaya çalışmıyorum. Sanırım bir kaç sene içinde sadece çalı ve ağaçlara kalacağım. Soğanlı bitkiler bile (Dahlialar hariç) otların arasında birer birer yok olup gidiyorlar.
Anlayacağın, yaz kış başında olmayınca, olmuyor. Bahçe büyük. Kaba bir temizlik bile 8-10 gün sürdü. Yaş ilerledi. Yoruldum. Bahçe zeminini çim motoru ile biçmek bile iki-üç günümü alıyor. Sıtkım sıyrıldı gibi bir şey. Gücüm elverdiğince bir şeyler yapacağım. Ama kendimi rölantiye alacağım. Sağlıkla kal sevgili arkadaşım.

Orhan Özbilgiç Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön