View Single Post
Eski 18-05-2015, 22:07   #51
flying dragon
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 27-12-2014
Sayin kiziltan,
su an biyolojik filtrenin yani sira, uv lambasi ve protein ayristirici sistem ekledim. Yosunlarin fazlaligi artik icinden cikilmaz bi hal aldi. Goletin cevresini de yuksek saksilarla kapattim ve suyun direk gunes alma suresini azalttim. Protein ayristiriciyi pvc borulardan t seklindeki parcadan yaptim. t borunun yukari bakan agzindan hava pompasinin ponza tasini sarkittim, bikac gune kadar oradan sudaki mikroskobik protein parcalarinin da beraber atildigi pis renkli bi kopuk cikacak. Alti ayda bir icinde durdugu kabi temizlemem gerekiyor. Kameranin yerini de degistirdim. Ilk baslikta verdigim linkten bakarsaniz, baliklarin dogal yasamini ve suyun artan kalitesini gorebilirsiniz. Haftasonu, hava gunesli olacak, yeni resimler cekip buraya ekleyecegim. Az once cektigim resimler karanlik oldugu icin kotu cikmis. Bitkiler mutlular ama hizli buyumuyorlar, bunun sebebi suda fazla besin bulunmamasi. Bunu danisdigim yabanci dildeki bir forumda, beklemem gerektigini, sudaki bakteriyel denge oturunca bitklerin hizlanacagini soylediler. Umarim hakli cikarlar. Ilginiz icin tesekkur ederim.

flying dragon Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön