Merhaba 3 gün önce bir yerden solucan gübresi aldım kupkuru saman gibi içinde hiç bir canlı yok öyle bir madeydi bugün başka bir yerden aldım biraz nemli gibi hafiften değişik bir kokusu var ve içini kurcaladığında bol miktarda solucan gibi küçücük beyaz kıvrılan böcekler var acaba hangisinde anormallik var ilk aldığımda mı ikinci aldığımda satınaldığım kişiye sordum o kurtcuklar nemden oluyor toprağada faydalı dedi belki faydalıdır kabul ettim ama balkonda duruyor bahçede deil hatta kullanmadığım kısmıda içeride duracak içeride duran bitkilerimede koyacağım acaba bu bacaksızların boyu daha büyüyormu veya zaman geçtikçe topraktan dışarı çıkıp şöyle evi kolaçan edelim derlermi eğer öyle olursa vay halime toprak karışımınıda yaptım gerçi, geçen sene solucan gübresi kullananlar tecrübe etmiştir sanırım bu konuyu şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Saksı altlığına koydum görünsün diye dokununca hareketi kesiyor ya ölüyor ya ölü numarası yapıyor uyanık hayvanmış
İlk başta firma ismi yazmamıştım ama bu aşamadan sonra insanlar bilmeli alışveriş tecrübemizi iyi veya kötü.
İlk aldığım ekosol
İkinci aldığım madrosol (içinde solucan olan)