Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi münevver48
sevgili asmalıtepe, olan oldu. budan sonra üzülmenin ne kadar faydası olur bilemem. sardunyalar güler için hiç üzülme, kökleri nasıl olsa sağlam bu kırılan dallar dökülen yaprakların yerine daha gür ve güzelleri gelecektir. sadece biraz geç çiçek açarlar. ama sebze fideleri için küçük olduklarından dolayı bir şey diyemiyorum. ama siz yinede bir şansınızı deneyin derim.fidelerin yağmurdan filiz verecek uçları toprakla kapanmış gibi görünüyor.fidelerin üzerine gelen toprakları küçük bir sopa yardımıyla açtırın ve birazda su verin. belki tekrar gözlerinin filizlenme şansı olabilir. olmazsa da bu yıl böyle kış dan nasibimizi aldık inşallah yazı güzel geçiririz. benim biraz sıcaklardan da korkum var. inşallah kayıpsız bir sezon geçiririz. hepimiz için dileğim. kendine iyi bak ,fazla yorulma bak torun geliyormuş. birazda onunla ilgilenirsin babaannesi sevgilerimle selamlar....
|
Sevgili Münevver48; Evet hüznü biraz attım üzerimden. Zaman herşeyin ilacı..
Çiçekleri derince budamayı düşünüyorum, güller de sanırım kendini tazeler, Fideleri de bir hafta bekleyip sürgün vermezlerse yenilemeyi düşünüyorum. Ne diyelim hayırlısı olsun artık.
Evet canlarım yanımdalar. İki torunum ve oğlum, gelinim.
Darısı sana olsun bunlar insanı çok mutlu ediyorlar çok şükür. Yarın da uğurluyorum tabi ayrılık hüznü düşse de kalbe yeter ki canları sağolsun..
Yarından sonra Asmalı'da onarımları başlatırım inşallah.
Sevgiler..