View Single Post
Eski 18-05-2015, 11:46   #343
LoSTrİsT
Yeni Üye

LoSTrİsT's Avatar

Giriş Tarihi: 16-03-2012
Cool

Merhabalar arkadaşlar. Benim bu bitkiye ne kadar saplantılı biçimde sevgi beklediğim diğer gönderilerimden de anlaşılabilir. Seneler süren sıkıntılı yetistirmeye calisma süreçlerinden sonra ben artik bu bitkiyi yetiştirmeyi öğrendim diye gönül rahatlığıyla yazabilirim
Benim iki tane kapali balkonum var, mutfak balkon kapisini sadece gece yatarken kapatiyorum, nispeten daha sıcak. Diğer balkonumsa hic acilmiyor denebilir, o kadar soğuk. Nitekim mutfak balkonunda 4, salon balkonunda 1, ve salonda 1 olmak uzere 6 saksida arapsaci bakiyorum. Yaz kis demeden hunharca saksi degistiriyorum.benden baska kimse kizlarima dokunamıyor çünkü bağırıyorum tum bunlara rağmen maşallah kızlarım bu sene mükemmel durumdalar. Hatta sonunda çiçek bile açtılar! !

Umarım başarabilir, fotoğrafları yükleyebilirim
sonuç olarak arapsaci sıcak sevmiyor, benim salondaki saksim cok kötü durumda mesela. Bence yaz olmadıkça sulanmak, fıs fıslanmakta istemiyorlar. Ben kışın haftada bir kez, yazın haftada iki kez suluyorum o kadar. Eğer sinek falan olursada arapsabunlu su sıkıyorum. Sonuç olarak benim anladığım, evin havasız sıcak ortamından memnun değiller. Çok fazla ilgi alakada istemiyorlar. Ben artık üstlerine ne kadar titredigimi çaktırmiyorum

Eklenen Resimler

LoSTrİsT Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön