Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aleydi
 Ben bugün foruma girememiştim tatil hazırlıkları yüzünden .Kaçırmışım güzel yazışmaları . Çiçek alırken ilk önce kırmızılara bakıyorum . Hani beş kuruş fazla olsun kırmızı olsun misali . Kırmızı diye aldığım minyatür güller sarı çıktı . Kırmızı laleler sarı vs  . Bu fırça çalısına da kırmızı çok yakışmış . Uçuş uçuş halleri bir başka güzel .
Sevgili Betül , sevgili Akçabardak , Sevgili Laleci03 . Hepinize katılıyorum . Bu güzelliği ya sevgili Münevverin bahçesinde seyrediceğiz ,gittiğimiz yerlerde veya saksıda . Saksı daha bir yakın geldi sanki  . Sevgili Akçabardak tohumu nereden aldınız  .
Yarın gideceğim otel bitki cenneti . Belki fırça çalısı bile vardır  . Bengovil olduğuna eminim . Çelikten tutuyor mu arkadaşlar .Umarım bahçıvanı kafalaya bilirsem  . Bol bol çelik toplayabilirim  .Hepinize teşekkürler sevgiler
|
Sevgili aleydi tohumu Zengarden'den almıştım geçen sene, çok kolay çimlendiler ama daha çok minikler bir ara sayfama fotoğraflarını yüklerim.
Size iyi tatiller diliyorum, bitki cenneti sizin bütün yorgunluklarını alsın, dönerken de çok mutlu, sevgi dolu, eli kolu dolu bol güzelliklerle dönmek nasip olsun. İyi tatiller