Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek
Belki diyorum çiçekten de vazgeçerim sürekli sorun çıkıyor. Biyere gidiyorum sulayıverin, köyüme gidiyorum bakıverin millet de bıktı benden şu çiçeklerim hayvanlarım yüzünden lafa doydum yani naparım artık seneye bilmiyorum iyice düşünmeye başladım bu çiçeklerimden vazgeçme işini 
|
Bu mesajı okumamış olayım sevgili tömürcek. Sen ki bu sitedeki birçok kişinin tüm çocuklara gençlere örnek gösterdiği, ah keşke tüm gençler böyle doğasever olsa dediği birisin. Zaten içine yer etmiş bu sevgi sen istesen de sökemezsin, çiçeklerden vazgeçemezsin. Bu zorluk dediğin en fazla 3 yıl... Üniversite bitip hayata atıldığında yerin yurdun belli olur, çiçeklerin de bir düzene oturur. Sakın vazgeçme. Istedikten sonra betonların içinden bile hayat buluyor yeşillikler.
Seni anlıyorum bu Yüzden de vazgeçme sevdanı bırak diyorum. Yaşadığım bir acı sonunda ben de vazgeçmiştim çiçeklerden. Ancak gelen bir hediye oldu... 1 hafta yüzüne bakmadım. Inatla çiçeklerini tuttu. Sonra dayanamadım. Ben almasam da o beni bulmuştu ve bir şekilde evime konuk olmuştu. Inan çiçekler bitkiler insan için büyük bir terapi, büyük bir nimet. Sakın sevginden vazgeçme. Kim ne laf ederse etsin. Doğru tektir. Edilen laflar bu gerçeği değiştirmez. Doğayı sevmeyen insanı hiç sevemez. Sıkıldığında da yardımına koşacak kocaman bir ağaçlar.net ailen var biliyorsun.