View Single Post
Eski 15-05-2015, 14:22   #560
akçabardak
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi telato Mesajı Göster
Ya her yerden bir tohum fışkırırsa düşünemiyorum artık şimdi ben onlarada kıyamam hepsini büyütme çabasına girerim... Süprizleri severim oysa... Ama...
Sayın Akçabardak siz süs patlıcanı demişsiniz, yanlış yazdığını düşünmek istiyorum ben sizden yenebilir türk turuncu patlıcanı istemiştim,
Sayın Akçabardaktan istedim 2 tane, şimdi olacak 10 tane

Sayın telato siz hiç merak etmeyin her yerden çok fazla tohum fışkıracağını zannetmiyorum, en son patlıcanların tohumları ekilmişti, ısrarla çimlenmeyiz diye tutturunca içlerinden sadece 2-3 tanesi başını gösterdiği için ben de olduğu gibi gönderdim, hani olur da yolculuk esnasında yeni çıkanlara bir şey olursa diye, hiç olmazsa tohumlu gitsin de sizde çimlenmeye devam etsin diye düşündüm.

Diğer fideleri orijinal kaplarından çekip ayırarak hazırladığım için onlarda tohum kalmış olabileceğini sanmıyorum.

Yalnız patlıcan konusunda benim de kafam karıştı şimdi, yazınızı okuyunca kalkıp tohumların etiketine baktım ekmiş olduğum tohum Türkiş Orangle Patlıcan kırmızı yazıyor.

Umarım doğru tohumu ekmişimdir, artık iş şansa kaldı gibi görünüyor ilk meyvesini görene kadar, ben de diken üstünde duracağım o zamana kadar
Sayın telato sanırım ilk çiçeğinden anlaşılır ben çiçeklerinin renginden anlarım, bir şey sormak istiyorum, gönderdiğim bardakta not var mıydı patlıcan diye? onu hatırlayamadım, mutlaka bir etiket yazmışımdır diye düşündüm.

İkisinin de çiçek renkleri farklı:

Name:  DSCF5238.jpg
Views: 485
Size:  41.5 KB

Name:  DSCF5241.jpg
Views: 515
Size:  47.9 KB

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön