View Single Post
Eski 15-05-2015, 03:15   #588
asmalıtepe
Ağaç Dostu

asmalıtepe's Avatar

Giriş Tarihi: 29-04-2014
Sevgili Münevver48, sevgili Samur, sevgili Yenigine ve sevgili Akçabardak; Üzüntümü paylaşarak, verdiğiniz tesellilere candan yürekten teşekkür ederim.

Haklısınız Allahım daha büyük sıkıntılardan korusun hepimizi...

Artık yapabildiğimizce sil baştan yapacağız, yapmaya çalışacağız değil mi..sizlerin bir çoğu da donlardan aynı sonuca katlanmıştı.

Tabi biz insanoğlu kırıldığımız yerden kopmaya hazırız, aciziz birazcık ta olsa.

Dün o anda çok etkilendim. Hemen hemen ağır işleri bitirmiştim. Sadece bir Kiraz fidanını toprakla bulşturacaktım ve artık evin içine bakmalıydım, çünki misafirlerim gelecekti. Minik torunlarım oğlum gelinim... ve onlara ürettiklerimi, yaptıklarımı gösterip övünecektim. Hem de artık dinlenme vakti gelmişti az bi rahat edecek, arkadaşlarımı kabul edecektim falan...

Neyse artık yapacak bir şey var: Onarmak, onarmaya çalışmak.

Artık dışarıdan fideler alınır yeniden dikilir, çiçeklerin kalanları budanarak düzenlenir..Kalanlar da kendini onarır inşallah. Hatta daha dün Akçaağaçları güneşten koruma tentesi yapmak için jüt almıştım, keşke bir kaç gün önce davransam o tente ile onlar doludan korunurdu belki diyeceğim de yok olacağa çare yok keşkeler faydasız.

Tekrar teşekkürler ve sevgiler...

asmalıtepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön