Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aleydi
Teşekkür ederim Sevgili Akçabardak . Sukulentler şimdilik gayet mutlu görünüyorlar .3_4 günlük bir tatile gideceğim . Aklım çiçeklerimde , fidelerimde kalacak .Otomatik sulama var , evdekiler ve fidelerim ne olacak diye aklım onlarda . Ne melun bir hastalıkmış bu  . Elimden gelse toparlayıp yanımda götürüceğim  . Keşke hepsi sukulentler gibi susuzluğa biraz dayanıklı olsa .
Bende fırça çalısı çok istiyorum .İklimden dolayı yetiştiremiyorum .Gönül hepsini yetiştirmek istiyor.Biz de arkadaşlarımızın bahçesindekilerle avunuyoruz . Sevgiler
|
Çok haklısın sevgili aleydi bitkilerimiz evimizin bir bireyiymiş gibi, bir yere gideceğimiz zaman onları düşünmeden edemiyoruz, bir kere bulaştık bu hastalığa ne yardan ne serden derler ya vazgeçemiyoruz.
Biz de ay sonuna doğru İstanbul'a gitmemiz gerekiyor, daha şimdiden gitmemek için bin türlü bahaneler çıkartıyorum eşime.