View Single Post
Eski 12-05-2015, 09:49   #997
gokcegokce
Ağaç Dostu

gokcegokce's Avatar

Giriş Tarihi: 05-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hira Mesajı Göster
Çınar 5. Yumurtasınıda yaptı geçen hafta ilk ikisini yemişti fakat son 3 yumurta kafesin tabanında duruyor ve Çınar annede kuluçkaya yatıyor Haftaya yanına geçici olarak bir arkadaş gelecek. Ya yumurtlamaya devam ederse? Ya o yumurtalarda yavru olursa? Yavruluk mu almalıyım sizce?
Canım estafirullah herşeyi bilemem tabii ama mubişlerle çok vakit geçirdim o nedenle bunlarla karşılaştığım için paylaşıyorum. Sevgili Suaranın da dediği gibi kızgınlık yumurtalarını fazla tutma. Yani üstüne yatıyorsa eğer. Yiyorsa yesin ama. Yumurtayı yemesi bence iyi bırak kırıp yesin ve kaybettiği vitamin ve minarelleri kazansın. Eş konusuna gelince mubişler özellikle dişiler fazla seçici olabiliyor bence Çınar ve gelen eşe zaman ver. Bizim Zillimiz eşi Çakiyi sevmedi eşimin iş arkadaşının kuşu Tarçını beğendi. Şimdi 5 yavru büyütüyor kızım. Baktın anlaşabiliyorlarsa yuva koymalısın içine de hamster talaşı. Ayrıca yumurta maması yapmalısın annenin bünyesi ve yumurtadan çıkan yavruların sağlığı için gerekli bu. Yani Hiracım bir anneanne olarak sana çok iş düşmekte. Yuvruları severken buna değeceğini düşünüyorum canım.

gokcegokce Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön