View Single Post
Eski 04-08-2007, 09:03   #11
Sebahattin Sargın
Ağaç Dostu

Sebahattin Sargın's Avatar

Giriş Tarihi: 16-12-2006
Listeyi güncelliyeyim ve son uyarılarımı yapayım dedim . Listenin son hali şudur:

1) Selahattin Yılmaz
2) Todor
3) Hedera
4) Kızıl ağaç
5) Rukiye Çetin
6) Cemal S.
7) Emrah K.
8) Manolya Çiçeği
9) Habibe Hanım
10) Ben
11) Samowan
12) Turco
13) Hatkobi ve eşi
14) Orhan Turan
15) Bülent 16
16) Cetecekal
17) .....?

Toplantıya ilk defa katılacak arkadaşlar lütfen daha önce yaptığımız toplantıların resimleri bulunan şu sayfayı incelesinler:
http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=4278
Bu sayede toplantı günü birbirimizi bulmamız zor olmaz.

Toplantımız saat 13.00'da Muradiyede bulunan Devlet Hastahanesi (Memleket Hastahenesi diye geçiyor aslen) önündeki çay bahçesinde olacaktır. Ben erkenden gidip, sizleri orada bekliyor olacağım.

Şehir dışından gelen arkadaşlarımız Bursa terminalinde indikten sonra sarı renkli terminal otobüslerine doğru gidecekler. Orada "96 numaralı" terminal arabası Devlet Hastahanesinin önünden geçiyor, ben öyle hatırlıyorum. Ama siz ginede bir sorun. Büyük bir ihtimal geçiyor. Şöföre buraları bilmediğinizi söyleyin, şöför sizi hastahanenin önünde indirir. Bende hemen karşı durakta sizi bekliyor olacağım .

Eğer heykele gelirseniz, bundan öncede dediğim gibi orada birine sorun "Devlet Hastahanesine nasıl çıkabilirim diye?" mutlaka gösterirler. Hastahanenin önünde "Memleket Hastahanesi" yazıyor zaten....

Düzenleyen Sebahattin Sargın : 04-08-2007 saat 20:19
Sebahattin Sargın Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön