View Single Post
Eski 11-05-2015, 10:42   #366
aleydi
Ağaç Dostu

aleydi's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi TCM Mesajı Göster
@aleydi, sizin çileklerde bizimkiler gibi olmuş. Bu yıl tek sıraya poşetin üzerine aktarayım demiştim olmadı. Baktım bu hafta çiçeklenmişler, altlarını hanımla temizledik, otlarını yolduk. Önümüzdeki hafta dağdan malç niyetine çam iğnesi toplayıp altlarına sermeyi düşünüyorum. Sularken zor olur herhalde ama çileklerin toprağa değerek çürümesini de engellemiş oluruz inşallah.

Sn TCM , plastik borulara alabilseydim çok iyi olacaktı . Duvarda onun için boşluk var. Koskoca bahçede ,yer bulamıyoruz . Eşimi dinlemedim . Evi bir metre öne yapsak iyi olacakmış . Arka tarafı sebze bahçesi yapıyorum . Biraz da yersizlik benim sorunum . O kadar çok iş var ki bahçede . Onları taşıyamadan çiçeklendiler . Çam iğnesi fikri için sağolun , bende bakınıyım etrafa .

Dahiaları naptınız . En son kafanızı karıştırmıştım Benimkiler her gün sulanıyor . Çim olduğu için .Bahçenin her köşesi otomatik sulama yaptık .Çok fazla yok zaten . Sizinkilere bir şey olursa üzülürüm .Umarım çok güzel çiçekleniler , bizde görürüz çiçekli hallerini .

aleydi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön