Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi kürekçi
Mahmut Abi web sayfasında göremedim nerede acaba  ?
Harbour of Tears Karagöl konusunda çok haklısınız. Çok iyi bir rota ve varış noktasında da ayrı bir sürpriz sizi bekliyor (Haftasonları hariç tabi. Canım insanım ortamı iğne atılmaz hale getirdiği için, gölü göremez oluyorsunuz.). Tek bir sorunumuz var o da Bornova-Karşıyaka yolundaki trafik durumu. Oradan her geçişimizde ölümle burun buruna geliyoruz. Emniyet şeridi diye bir şey yok ve sağ şerit deniz dalgası görünümünde. Vız vız geçen kamyonlar da cabası. Belediyelerin bizlerin sesini duyacağı günü iple çekiyoruz.
Antalya'dan aşağı yukarı kaç kişi katılacak acaba, bir fikriniz var mı?
|
Sevgili Kürekçi Derya;
Yolları bildiğimden dolayı belediye otobüsü **** aracınızla asfaltı by-pass edersiniz diye önermiştim... Karagöle gitmeniz gerekmez ancak o yol adını şu an unutuğum bir kasabaya da bağlanıyordu... O yolun en iyi tarafı dengesiz iniş ve çıkışları, bu sayede de insanın dilini resmen dışarı çıkartması...
Dün iş sebebi ile Afyon Bolvadine gittim ancak zaman kısıtlığı nedeniyle Sütçüler'e uğrayamadım. Ancak yolu şöle böyle kafama yazdım... Pek bi dik rampa göremedim ancak uzun eğimi 6 ila 10 derece arası rampalar var ve bu performansız arkadaşları bayağı zorlar.
Antalya'dan tarihe göre en az 3-4 kişi katılabiliriz gibi ancak bu sayı iş ve başka sebeplerden sıfırda olabilir... Şimdiden ne desem boş...
www.bisikletforum.com sitesinde Antalya bölümünde bu konu hakkında isterseniz konu açabilirsiniz ancak tecrübelerim sayesinde adı geçen forumda sadece LAF EBELİĞİ yapıldığını gördüm. Herkez hep yazıyor söylüyor ama iş harekete gelince sıfır.
Ancak gelebilirsek(ki çok istiyoruz) %100 asfaltı minibusle geçer Sütçülere gideriz. Gözlemlediğim kadarıyla çevrede oldukça orman yolu mevcut ve eğer hava azıcıkta yağmurlu olursa güzelde çamur olur

. Çamur olmazsada dünden toz yutmaya hazırız. Kamp araç ve gereçlerini minibusle taşıyacağımızdan ağırlık problemimiz de olmaz. Ayrıca Antalya'da ki en iyi bisiklet usatası Şevki abimizde herhangi bir aksilik olmaz ise seve seve katılabileceğini bu sayede Sütçülerde bile teknik desteğimiz olabileceğini zevkle belirtirim.
Not: İzmirde çalışma prensipleri, iş ciddiyetleri, samimiyetleri, profesyonellikleri ile tanıdığım Seda Bisikleti (
www.sedabisiklet.com ) şiddetle tavsiye ederim. Antalya dan Mozousa lı Burak derseniz tanır...
Sevgilerle...