Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aleydi
Bende Beşiktaşlıym bende  . Hasekiler nasıl bu kadar güzel ve çoşkulu açmışlar .Hepsi çok güzel .Güller , fırça çalısı , pasiflore . Biraz bakımlarından bahsedermisin .Gübre , toprak yapısı ,sulama vs .
Arkadaşım bahçen tek kelimeyle harika olmuş .Emeğine sağlık .
|
oley!!! yaşasın Beşiktaş,yok mu siyah beyaz bir çiçek



sevgili aleydi, beğenin ve yorumun için çok teşekkür ederim. toprak yapısı çok kalitesiz. çok sıkı ve killi, bura da bizim mevki gök toprak diye bilinir. su tutucu özelliğine sahip bu benim işimi zorlaştırıyor. her yıl bir traktör kasası yanmış çiftlik gübresi yetmiyor. Allah dan gübreye para vermiyoruz.kış girmeden yanmış çiftlik gübresini, iki üç kürek köklerine koyuyorum. başka türlü gübre kullanmıyorum. yılda bir, bazen iki çapa yapıyorum.damlama su kullanıyorum.geçen çiçekleri buduyorum. tekrar çiçek açmaya teşvik ediyorum.
seni de harikalar diyarı bir bahçe yaratma yolun başındasın. ve bir gün o harika bahçende keyfini çıkartman dileğimle sevgi ve selamlar
