Tüm ağaçlar.net Üyelerine merhabalar
Bir kimsesizler yurduna yapacağımız ziyaret için çocuklara alamamız gereken ihtiyaçlar arasında bir bitkisever olarak listeye bitkiyide eklemiş bulunmaktayım

çunku çocuklarımıza öyle bir hediye almalıydık ki çocuklara sabrı öğretmeli ve sabrın sonucundada ortaya çıkan mükafatı .
Ben de olsa olsa bir bitki olur diye düşündüm.Biliyorsunuz ki bu çocuklar sevgi boşluğuyla büyüyen çocuklar ve her zaman yanlarında onlarla dertleşebilcek arkadaşları yok .
Sizden ricam şu öyle bir bitki seçmeliyim ki yıl boyu çoğu ay çiçekli olmalı .çünkü bunlar çocuk renkli dünyalarda yaşadıkları için
sürekli ya da uzun süre çiçek açan bir bitki olsun istiyorum ve bakımı kolay olmalı .çok büyük ebatlı saksılarda değilde daha küçük normal boyutta saksılarda yetiştirilmeli çünkü kendi odalarında yer yeterli değil ve görevliler izin vermiyorlar .Önerilerinizi acilen bekliyorum .
Aslında tohumdan almayı düşünüyorum bu bitkileri çünkü çocuklar kendi bebekleri gibi daha doğumundan itibaren onu izleyebilsinler ,yaşama tutunduğunu ve nasıl güzellikler sergilediğini örnek alsınlar istiyorum .
Birde 100 kadar çocuk var hepsine birer tane alacağımız için çok maliyetli olacak o yüzden de tohum en uygunu geldi bana . Sizce hangi bitkiyi seçmeliyim ve ona uygun 100 kadar da saksı almam gerekli .ucuz saksı satan bir yer var mı ?
Son olarak bu ziyareti bir hafta içerisinde gerçekleştireceğimiz için çarçabuk önerilerinizi bekliyorum .Sizlerin bilgilerinize ve zevklerinize güveniyorum
Saygılarımla.