Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi telato
Eklenti 550918
Dün yeni bir kargom daha geldi, bu sefer ki kargom Sayın Akçabardaktan...
Kargo gönderme döneminde Sayın Akçabardaka sizde şu fideden varmı? bu fideden varmı? deyip umarım canını sıkmamışımdır, Sayın Akçabardaka yüzlerce binlerce teşekkür
Eklenti 550919
Büyük bir itinayla alüminyum folyolara topraklı sarılmış fideler. Sayın Akçabardak tohumdan üretim işinde gerçekten iyi... Çok iyi köklenme sağlamış bu fideler.
Eklenti 550920
Bir günden (24 saat) kısa bir zamanda kargo elime geçti. Tam işe gitmek için evden çıkarken kargocu kapıda yakaladı beni, saat 10:30'du. İşe geç kalma pahasınada olsa kargomu açtım ve toplu halde fidelerimi saksıya ektim.
|
Sayın telato itinayla paketlemeye çalıştım ama görüyorum ki yolculuk esnasında biraz hırpalanmışlar, pet bardaklarda ki topraklar hep dökülmüş umarım biraz büyük fidelere bir şey olmamıştır sanırım ama o küçücük yeni çimlenen yumurta patıcanlar ne durumda çok merak ettim.
Diktiğiniz fideleri güneşe alırsanız boyları düzelir, kapalı kutuda olduklarından boyunları yamulmuş, hepsi de güneşe alışkınlar çabuk toparlanırlar.
Kargo sandığımdan da erken ulaşmış elinize, güle güle büyütün, inşallah güzel ürünler verir sizlere.