Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ferihaatahan
Bodrum'da yaşamanın farkı bu olsa gerek.. Ankara' da her yıl kış geeldiğnde yapraklarını döküyor,üst aksamı kuruyor ,dondan korumak içiin sarıp sarmalıyorum ,baharda yeniden uyanıyor yeni baştan yaprak çıkarmakla uğraşıyor zavallıcık.. Tam çiçek açtım- açıyorum derken hadii yine soğuyor havalar.. Soğuk iklimde yaşayıp da çiçeksever olmak zor zanaat yani 
|

sevgili ferihaatahan, sayfama ve ağaçlar nete hoş geldiniz. bodrumda yaşıyorum bir begonvili bile şöyle bahçemde istediğim gibi yetiştiremiyorum. sizin fırçaya yaptığınızı bende begonvile yapıyorum. bodruma varmadan 30 km kadar mesafe arası olan beldede oturuyorum. biraz bunun etkisi olacak. geçen yıl üç tane bahçeye diktim. birisi ada begonvili diğerleri aşılı diyeyim.sadece ada begonvili yaşıyor ama ne yaprak ne çiçek kış aklını başından almış.bende bodruma gittiğimde gözüm begonviller de kalıyor. ne yapalım kendimizi çok üzmemek gerekiyor.en doğru olan yaşadığımız bölgeye uyumlu ve bitkilerin isteklerini bilerek seçmek olacak. sevgilerimle