meleklerin borulari
arkadaslar sizlerle bir konuyu paylasmak istedim 2014/2015 yili kisi türkiyede bayaga sert gecti ben istanbulun en soguk semtindeyim (tarabya)ben kisin avrupadaydim komsum benim bahcemin fotografini cekmis bana yolladi bahcede 20cm asan kar vardi bu kar birkac gün devam etti üc kok melek borularimi deneme amacli toprakta biraktim yaptigim üzerlerini toprakla kapatmak oldu hava almasi icin iki yana lastik hurtum koydum ve 4 hafta önce üzerindeki topraklari actim cok cok merakta ediyordum baktim kökler yesil su anda filizler cikmaga basladi bunuda denemis oldum artik melek borularini bahceden cikarip koruma altina almayacagim kökleri toprak seviyesinden keserek üzerlerini torfla diyilde toprakla kapatin isik alacak seffah naylonla kapatin naylon rüzgardan ucmamasi icin yanlarina tas koyum hicbirsey olmadan kisi atlatabilirsiniz naylonu secerken posta ambalaj naylonlari var naylon kücük kücük baloncuklarla yapilmis en iyi bununla yapiniz hava almasi icin naylonu delerek lastik hortum koyun ve sonuca ulasacaginizi saniyorum ben bu kisi atlattim hersey güzel yolunda problem yok saygilar...
|